Agenda

mrt
23
za
Stilte Wandeling en info-ochtend @ Duurzaamheidscentrum
mrt 23 @ 10:00 am – 12:00 pm


Op zaterdag 23 maart organiseert Transition Town Assen een stiltewandeling.

We gaan genieten van ons eigen bos, het Asser bos!
Als je in stilte wandelt, hoor je meer en zie je meer. Het is een mooie gewaarwording om op deze wijze te genieten van de natuur zo dichtbij huis. Bovendien als je weet hoe belangrijk de natuur voor ons is, wordt het ook wat makkelijker om een aantal zaken thuis wat groener aan te pakken.

Na afloop is er de mogelijkheid om in het Duurzaamheidscentrum met een aantal mensen van Transition Town Assen kennis te maken. Wat doet deze groep en waarom vindt deze het belangrijk om samen duurzame dingen te ondernemen.
Het Soepcafé Assen is bijvoorbeeld ook een succesvol intitiatief van Transition Town Assen, welke elke derde vrijdag van de maand plaatsvindt. In het leven geroepen om op een andere manier met overtollig voedsel om te gaan.

De wandeling is gratis maar we stellen een vrijwillige bijdrage op prijs zodat we ook andere evenementen kunnen ontwikkelen.

Helena van der Waart organiseert deze keer de stiltewandeling. Misschien ken jij het Asser bos ook op je duimpje en wil je de groep ook graag eens leiden?
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

De stiltewandeling start om 10:00 uur voor bij het Duurzaamheidscentrum Bosrand 2, Assen
Opgeven is niet verplicht wel handig voor de organisatie.

info@transitiontownassen.nl

mrt
29
vr
Soepcafé Assen @ Vrijeschool de Es
mrt 29 @ 5:00 pm – 7:30 pm